Agenda & Activiteiten

Een uniek kerkje op één van de grootste terpen van Friesland. Jarenlang gebruikt voor kerkdiensten, nu voor culturele evenementen in de breedste zin van het woord.


 
Evenementen

De onderstaande evenementen staan voor de komende periode op de agenda en worden inmiddels voorbereid. Volg deze pagina voor meer informatie.

AFGELASTING

In verband met het Corona-virus zijn alle activiteiten in de kerken van de Stichting Alde Fryske Tsjerken tot nader bericht afgelast.

De Stichting conformeert zich hiermee aan de richtlijnen van het RIVM. Doel is om verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. Alle activiteiten zijn daarom voorlopig verwijderd uit de agenda.

De Plaatselijke Commissies mogen hun kerken wel open stellen voor individuen die de kerk graag willen bezoeken. In overleg is bezoek aan de kerk van Wetsens mogelijk - zie de contactgegevens.

  

Wanneer:
Geen evenementen of groepsactiviteiten

Waar:
Sint Vituskerk Wetsens, Opgong 1

 

Organisatie

Het is alweer even geleden dat de Vituskerk is overgegaan van de PKN naar de stichting ‘Alde Fryske Tsjerken’. Daarbij is het gebruikelijk dat een plaatselijke commissie (PC) passende activiteiten ontwikkelt in de onderhavige kerk.

Zo ook in Wetsens:  

Agenda
No events to display.

 

Concert Vituskerk